Maxime Meiland, Yolanthe Cabau en Monique Westenberg gewaarschuwd door politie
COS
Maxime Meiland, Yolanthe Cabau en Monique Westenberg gewaarschuwd door politie
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland, Yolanthe Cabau en Monique Westenberg genieten net als landgenoten van de zomervakantie. Via sociale media kregen we de afgelopen weken de ene na de andere zomerse foto te zien.

Op die zomerse foto's zien we naast de BN'ers vaak ook hun kinderen. Als het aan de politie ligt, dan moeten BN'ers als Maxime Meiland en Yolanthe Cabau wel opletten met de vakantiefoto's die ze delen. Dat maken ze duidelijk aan Story.

Yolanthe toont haar volgers met plezier de avonturen van haar 6-jarige zoontje Xess Xava. Maxime Meiland deelt ook geregeld foto's van Claire en Vivé. Daar is niets mis mee, maar volgens de politie zouden ze de aandacht kunnen trekken van pedoseksuelen.

De politie waarschuwt daar in Story nu expliciet voor. "We willen iedereen er bewust van maken dat er mensen zijn die social media afstruinen op zoek naar dergelijk beeldmateriaal", vertelt strategisch politiewoordvoerder Robbert Salome aan Story.

Ook Monique Westenberg deelt vaak foto's van zoontje André. Zijn gezichtje wordt wel zorgvuldig afgeschermd. Maar dat is niet genoeg. Je zorgt er wel voor dat je kind onherkenbaar is. "Maar niet voor het tegengaan van de verspreiding van de foto voor andere doeleinden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.