Maxime Meiland over biologische vader van dochtertje: "Dan gaan we het Claire moeten vertellen"
COS

Maxime Meiland en haar verloofde Leroy Molkenboer kregen in september een dochtertje: Vivé. De 'Chateau Meiland'-ster heeft met Claire ook al een dochter uit een stukgelopen relatie.

Claire mag dan wel niet de biologische dochter zijn van Leroy Molkenboer, zo voelt dat niet aan. Claire noemt Leroy gewoon 'papa'. Haar biologische vader kent ze niet, maar daar zou binnenkort weleens verandering in kunnen komen.

Claires 'verwekker' zocht een hele tijd geleden plots contact op met Maxime. Hij liet haar weten dat hij ervoor openstond Claire te ontmoeten. "Dat is voor ons natuurlijk heel erg moeilijk, want wat ga je doen? Ik ben daar nog steeds niet over uit", zegt Maxime aan Robbert Rodenburg.

"Ik denk dat Leroy daar veel meer moeite mee heeft, dat merk ik wel", zegt Maxime. "Die is namelijk heel erg bang dat wat wij nu hebben uit elkaar spat daardoor", zegt Maxime. "Die zegt eigenlijk letterlijk tegen mij: 'Hij pakt haar misschien straks wel af'. Zo voelt dat voor hem, die paniek heeft hij."

Claire (5) is ook in de veronderstelling dat Leroy haar vader is. "Als ik het haar nu zou zeggen, dan zou ze alleen maar heel overstuur raken. Maar ik merk wel dat het eraan zit te komen. Over een jaar of anderhalf jaar moeten we het haar toch gaan vertellen", aldus Maxime Meiland.

Meer nieuws

Meer nieuws

.