Marco Borsato's dochter Jada Borsato komt met verrassend nieuws
COS
Marco Borsato's dochter Jada Borsato komt met verrassend nieuws
Foto: Instagram @luca_borsato

Jada Borsato kennen we als de 19-jarige dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Jada is ook aan de slag als actrice en wil het graag maken als zangeres.

Jada Borsato hoorden we al samen met haar vader Marco Borsato zingen in het nummer 'Samen voor altijd'. Een jaar later zong ze 'Als jij maar van me houdt' in. Binnenkort zouden we meer muziek mogen verwachten.

"Maak jij nog nieuwe liedjes?", vraagt een fan zich af op Instagram Stories. "Jaaa, vakantie voorbij dus nu weer aan de bak!", laat Jada weten. We horen Jada een Nederlandstalig nummer zingen in het filmpje.

Jada gaf een hele tijd geleden aan dat ze graag voor het einde van het jaar met muziek naar buiten zou komen. Door alle heisa rond haar vader zou die doelstelling weleens uitgesteld kunnen worden.

Broer Luca Borsato zag de afgelopen jaren veel kansen aan zich voorbijgaan door de Borsato-naam. Hij besloot recent zijn eerste nummer 'Private Party' als onafhankelijke artiest uit te brengen. Of Jada ook van plan is zonder label muziek te lanceren, is niet duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.