Klaasje Meijer wil wat benadrukken na haar vertrek bij K3: "Heb ik nooit gedacht"
COS
Klaasje Meijer wil wat benadrukken na haar vertrek bij K3: "Heb ik nooit gedacht"
Foto: Photonews

Binnenkort zit Julia Boschman negen maanden bij K3. Dat betekent natuurlijk ook dat Klaasje Meijer al negen maanden geen K3'tje meer is.

Klaasje Meijer werd in 2015 samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn aangeduid als de nieuwe K3. Na iets meer dan vijf jaar kondigde de Nederlandse in februari van 2021 aan de fakkel te gaan doorgeven aan een nieuw K3-lid. 

Klaasje wou graag andere passies buiten K3 gaan verkennen. In 'Waarheid, Durven of Doen' vertelde Klaasje deze week ook dat ze aan haar volwassen leven wou beginnen en "niet meer alleen als dat plaatje gezien worden". Ze wou zichzelf kunnen zijn.

De blondine heeft wel een enorm leerrijke tijd gehad bij K3 en zou zeker weer meegedaan hebben met de zoektocht. "Ik heb ook nooit van tevoren gedacht van: 'Goh, ik ga het zes jaar doen en daarna vind ik het genoeg.'", wil Klaasje nog benadrukken.

Momenteel komen er veel projecten op Klaasjes pad. "Je weet nooit hoelang dat blijft duren, maar ik voel wel dat ik gewoon veel meer mijn eigen ding kan doen", zegt ze. "Ik ben weer meer bezig met dwarsfluit en meer met klassieke muziek. Het was gewoon echt wel een heel weloverwogen keuze."

Meer nieuws

Meer nieuws

.