Klaasje Meijer deelt fantastisch filmpje met zussen, broer én moeder: Marthe De Pillecyn onder de indruk
COS
Klaasje Meijer deelt fantastisch filmpje met zussen, broer én moeder: Marthe De Pillecyn onder de indruk
Foto: Instagram @klaasje_meijer

Klaasje Meijer vertelde anderhalf jaar geleden dat ze zou stoppen als K3'tje. Intussen kon de Nederlandse al proeven van verschillende andere passies.

Klaasje Meijer woonde onlangs de première van 'Boeien!', haar eerste film zonder K3, bij. "Dankbaar voor nieuwe projecten en een leven waarin ik telkens weer nieuwe uitdagingen mag aangaan", klonk het.

Na een paar drukke maanden vertrok Klaasje eerder deze maand richting Italië. Daar is ze op vakantie met haar vriend Max, haar ouders, broertje Jasper, haar zussen en hun partners.

De familie Meijer bezocht al enkele steden, maar geniet ook samen aan het zwembad. Daar namen Klaasje en co een geweldig filmpje op. "Meijer Avengers Assemble", schrijft Klaasje bij de TikTok-trend.

Alle Meijers namen een heldhaftige pose aan en doken vervolgens het zwembad in. Speel je dat achterstevoren af, dan krijg je een fantastisch resultaat. Ook Marthe De Pillecyn van K3 is onder de indruk. Ze laat twee vlammetjes achter die Klaasje beantwoordt met een aapje en een hartje

https://www.instagram.com/reel/Cg95pnLqWyw/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.