Kelly Piquet deelt zomerse privébeelden: Volgers zeggen allemaal hetzelfde over Max Verstappen
COS
Kelly Piquet deelt zomerse privébeelden: Volgers zeggen allemaal hetzelfde over Max Verstappen
Foto: Instagram @kellypiquet

Max Verstappen heeft nu al bijna twee jaar een relatie met Kelly Piquet. Hij is ook pluspapa van Kelly's dochtertje Penelope.

Max Verstappen houdt zijn privéleven doorgaans liever afgeschermd. Vriendin Kelly Piquet kon het echter niet laten om wat leuke beelden van deze zomer met haar volgers te delen. "Kort fragmentje van een onvergetelijke zomer met diegenen die er het meeste toe doen", schrijft Kelly op Instagram.

We zien onder meer Max met roze zwembandjes en met plusdochter Penelope op de arm in het zwembad. Daarnaast ontbreekt het ook niet aan leuke en romantische momentjes tussen Kelly en Max.

"Dit heeft een lach op mijn gezicht gebracht", klinkt het in de reacties. Kelly's volgers moeten vooral lachen om de beelden van Max met de bandjes en hoe Kelly haar vriend in de armen droeg in het zwembad.

Toch merken de fans vooral op hoe leuk Max omgaat met zijn plusdochter Penolope. "Ik smelt ervan", zegt iemand. "Papa Max", reageert een andere volger. "Max met P, zo lief", reageert nog iemand.

https://www.instagram.com/reel/ChaB8yTPuWW/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.