Gezinsuitbreiding van de baan voor Maxime Meiland? 'Chateau Meiland'-ster doet opvallende ontboezeming
COS
Gezinsuitbreiding van de baan voor Maxime Meiland? 'Chateau Meiland'-ster doet opvallende ontboezeming
Foto: Instagram @leroym_

Maxime Meiland is de trotse moeder van twee dochters: Claire (4) en Vivé (1). Deze zomer stapte de 'Chateau Meiland'-ster in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer.

Maxime Meiland wou altijd graag vier kinderen, maar echtgenoot Leroy is geen fan van het idee. Nog een derde kindje dan? Dat zou Maxime heel leuk vinden. Dat vertelde ze onlangs in de YouTube-serie 'Terug Naar Toen'.

Af en toe twijfelt Maxime nog of een derde kindje wel past in de drukke agenda. Toch leken Maxime en Leroy er serieus over na te denken. Ze vertelde er zelfs zo snel mogelijk aan te willen beginnen. "Daarom willen we nu al die trouwerij."

Nu lijkt het alsof de plannen voor een derde kindje (voorlopig) van de baan zijn. Dat blijkt uit een opvallende ontboezeming van Maxime op Instagram Stories. Ze vertelt namelijk sinds een aantal weken een spiraaltje te hebben. Dat voorkomt natuurlijk dat je zwanger wordt.

Maxime heeft veel last van het anticonceptiemiddel. "Heb vaak heftige hoofdpijn en misselijkheid. Ene dag niks, andere dag beroerd", geeft ze toe. Na veel reacties van volgers laat Maxime weten: "Ik ga het nog even volhouden, als het lukt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.