Er moet Jada Borsato wat van het hart over haar broer Luca Borsato
COS
Er moet Jada Borsato wat van het hart over haar broer Luca Borsato
Foto: Instagram @luca_borsato

Luca Borsato treedt in de muzikale voetsporen van vader Marco Borsato. Luca bracht vorige maand zijn eerste nummer uit.

Met 'Private Party' volgt Luca Borsato niet het Nederlandstalig voorbeeld van zijn vader Marco Borsato. Door alle heisa rond Marco besloot Luca trouwens als onafhankelijke artiest met zijn muziek naar buiten te komen. Met de hulp van zijn beste vrienden en met de steun van zijn familie.

Afgelopen vrijdag brak er een bijzonder mooi moment aan voor Luca. Hij maakte zijn nationale radiodebuut bij radiozender 538. "Het had een plaat van Harry Styles kunnen zijn", kreeg hij daar te horen. Een mooi compliment voor Luca. 

"Over twee weken hebben we iets heel leuks dat eraan komt", verklapt Luca. Die zoekt eerst nog toestemming om het nieuws te delen bij zijn twee beste vrienden, met wie hij nu al drie jaar aan zijn muziek werkt. "We gaan een akoestische versie droppen van 'Private Party'."

Voor Luca was het zijn eerste maar waarschijnlijk niet z'n laatste radiopassage. "Goed bezig", klinkt het in de reacties. "Jij gaat het worden", voorspelt iemand alvast. Zus Jada Borsato is dolgelukkig voor Luca."M'n broer voor het eerst op de radio... hoe trots kun je zijn", reageert een ontroerde Jada.

https://www.instagram.com/reel/CguJZ1DOZQ6/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.