Emotionele dag voor Rachel Hazes: "Vandaag denk ik weer extra veel aan je"
COS
Emotionele dag voor Rachel Hazes: "Vandaag denk ik weer extra veel aan je"
Foto: VTM

Op 23 september 2004 verkeerde Nederland in diepe rouw. Volkszanger André Hazes overleed na twee hartinfarcten en een hartstilstand.

Vandaag is het 30 juni en dat betekent dat André Hazes zijn 71ste verjaardag zou vieren. Deze dag laat weduwe Rachel Hazes niet zomaar passeren. "Lieve schat, vandaag denk ik weer extra veel aan je dan normaal", schrijft Rachel op Instagram.

"Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder. Blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje", klinkt het. "Vandaag zou je 71 jaar zijn geworden en vraag ik me af of je nu grijs zou zijn en of je misschien wel wat moeilijker zou lopen."

Eén ding weet Rachel zeker: "Ook nu had ik nog net zoveel van jou gehouden als hoeveel ik dat toen deed. Nu word ik zelf ook ouder en denk ik vaak aan de gesprekken die ik met je had toen jij 50 jaar werd", zegt Rachel, die dankbaar is voor de levenslessen van André.

"Toen begreep ik ze niet maar nu des ter meer. Ik ben zo blij met de mensen die ik om mij heen heb en jawel ook de mensen waar jij zelf ook zo gek op was. Nou lieverd, ik kijk nu weer naar de sterren en geef ik jou weer een knipoog. Neem jij maar een lekker neut met onze dierbaren boven. Hou van jou liefste."

https://www.instagram.com/p/CfZ7tRWINfn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.