"Genieten van het mooie weer, maar vanaf dan is het gedaan"
"Genieten van het mooie weer, maar vanaf dan is het gedaan"
Foto: Pixabay

Vandaag klom de temperatuur op vele plaatsen al naar 18 graden en de komende dagen mogen we ons aan dat mooie, zachte weer blijven te goed doen.

"Het wordt wel een frisse nacht, met temperaturen van 1 tot 6 graden", vertelt weervrouw Sabine Hagedoren op Radio 2. "Maar er zijn geen of weinig wolken. Dinsdag blijft het genieten van zonneschijn en temperaturen die kunnen oplopen tot 22 graden. Op het strand voelt het wat frisser aan door een zeebries."

"Woensdag blijft het zonnig en warm, tot misschien zelfs 23 graden. Ook nu is er aan de kust weer die zeebries. Donderdag gaat de wind draaien en wordt ons land opgesplitst in twee delen. Waar die grens zal liggen, is moeilijk te zeggen. In het westen zal het gevoelig frisser worden, maar in het centrum en het oosten klimt het kwik nog naar 20 graden."

"Vanaf vrijdag is het helemaal gedaan met de hoge temperaturen. Dan halen we nog 12 graden, zaterdag zakt dat richting 8 graden. De nacht van zaterdag op zondag wordt koud, met temperaturen rond het vriespunt. Overdag wordt het zondag iets beter. Rustig weer met opklaringen en temperaturen rond 14 graden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.