Big Brother Nawel wil na haar 'Big Brother'-avontuur wat kwijt aan Leen Dendievel
COS
Nawel wil na haar 'Big Brother'-avontuur wat kwijt aan Leen Dendievel
Foto: GoPlay

Nawel Seghairi was ongetwijfeld een van de meest besproken 'Big Brother'-bewoners. De Gentse werd in het avontuur omgedoopt tot de 'queen of nominations'.

Nawel Seghairi moest maar liefst zeven keer op de nominatiebank zitten. Ze overleefde er zes, maar de laatste keer moest ze de duimen leggen voor Salar, die 'Big Brother' uiteindelijk zou winnen.

Dat Nawel zo vaak genomineerd werd, was verschrikkelijk. En dat vond voormalige 'Thuis'-actrice Leen Dendievel ook. Ze pende een boodschap neer voor Nawel op Instagram.

"Ik zie een vrouw, ijzersterk, die constant genomineerd wordt", klonk het destijds. "Omdat ze een bedreiging is, omdat ze sterk is, voor haar mening durft uit te komen en ze haar 'mannetje' staat." Voor Leen mocht Nawel dan ook met de overwinning naar huis gaan.

Nu wil Nawel graag wat kwijt aan haar bekende fan. "Ik wil eventjes de tijd nemen om jou te bedanken, lieve Leen. Dankjewel voor de lieve woorden, dankjewel voor de steun, dankjewel voor #JawelNawel. Je bent een toppertje." Leen reageert zelf met een hartje.

Mis niets over de bewoners van Big Brother dankzij onze Facebookpagina

https://www.instagram.com/p/Cbp-x54ttU_/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.