Big Brother Kitty krijgt vreselijk nieuws te horen in 'Big Brother': "Hoop livestream van uitvaart te kunnen bijwonen"
COS
Kitty krijgt vreselijk nieuws te horen in 'Big Brother': "Hoop livestream van uitvaart te kunnen bijwonen"
Foto: GoPlay

Kitty heeft vrijdag vreselijk nieuws te horen gekregen in 'Big Brother'. Haar vader is zopas overleden.

Kitty verzamelde vrijdagmiddag haar huisgenoten om het slechte nieuws mee te delen. Ze vertelde dat hij al anderhalf jaar veel gezondheidsproblemen had. Enige tijd geleden werd ook Alzheimer bij hem vastgesteld. Half november werd hij opgenomen in het ziekenhuis.

Kitty moest nadenken of ze zou doorzetten en toch zou deelnemen aan 'Big Brother'. "Ik heb niet zo'n heel leuk leven achter de rug. Dit is voor het eerst iets voor mezelf. Ik heb best wel getwijfeld, omdat het niet goed ging met mijn vader. Mijn moeder heeft me gezegd: 'Ik wil dat jij dit doet, dat je doorzet.'", vertelt Kitty.

Livestream uitvaart

Kitty had vooraf nagedachte over het 'Wat als'-scenario. Ze heeft voor haar deelname al besloten niet naar huis te gaan als er iets met haar vader zou gebeuren. "Dat ga ik niet doen, omdat ik dat besproken heb. Ik heb dat ook met mijn kinderen besproken. Ik heb dat ook op voorhand met m'n kinderen doorgenomen."

"Ik heb van 'Big Brother' van tevoren te horen gekregen: 'Als het gebeurt, mag je je moeder bellen.' Dus dat ga ik vanmiddag sowieso doen. Door corona is het lastig, maar ik hoop dat ik daarna de livestream van de uitvaart even kan bijwonen. Mijn oudste zoon gaat een tekst voorlezen die ik geschreven heb.

Kitty legt uit waarom ze heeft beslist te blijven. "Als de uitvaart achter de rug is, gaat iedereens leven verder en ik zit weer alleen thuis. Mijn moeder staat voor duizend procent achter me. Ik hoop ook dat Nederland dat begrijpt", aldus Kitty. Veel sterkte aan Kitty en haar familie.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.