Big Brother Jill Goede uit 'Big Brother' reageert geschokt: "Echt geen woorden voor"
COS
Jill Goede uit 'Big Brother' reageert geschokt: "Echt geen woorden voor"
Foto: Play4

Nederland werd dinsdagavond opgeschrikt door een moordaanslag. Bekende misdaadjournalist Peter R. de Vries werd op straat neergeschoten.

Peter R. De Vries werd dinsdagavond rond 19.30 uur neergeschoten in Amsterdam vlakbij de studio's van RTL Boulevard. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en vecht voor zijn leven.

Op sociale media werd meteen geschokt gereageerd. Ook Jill Goede uit 'Big Brother' vindt het vreselijk wat er gebeurd is. "Jeetje ... Echt geen woorden voor. Waar gaan we heen met de wereld", schrijft ze op Instagram Stories bij een foto van de journalist.

Marco Borsato plaatste een zwart beeld op Instagram met een gebroken hart bij. Monique Westenberg plaatste een brandend kaarsje op Instagram Stories. Ook het Nederlandse koningshuis reageert diep geschokt.

"Hij en allen die hem dierbaar zijn, zijn in onze gedachten. Journalisten moeten onbedreigd en vrij hun belangrijke werk kunnen doen. Wij voelen ons verbonden met iedereen die zich inzet voor de vrije pers in onze rechtsstaat", aldus koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

https://www.instagram.com/p/CRAGe_9pvKA/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CRAFMBLnluv/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.