Gert Verhulst hard aangepakt na uitspraak: "Die mensen zijn alle realiteitszin verloren"

door: COS
Gert Verhulst in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Binnenkort wordt het tweede seizoen van 'De Verhulstjes' uitgezonden bij Play4. Gert Verhulst en co vertoefden voor de opnames in Saint-Tropez.

Het Oostduinkerke van het eerste seizoen van 'De Verhulstjes' wordt in het tweede seizoen ingeruild voor Saint-Tropez. Daar vertoefden Gert Verhulst en zijn gezin begin juni in hun riante buitenverblijf.

Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet duidelijk. Wel loste Play4 al een trailer. "De uitspraak 'leven als God is Frankrijk' is wel een beetje op ons lijf geschreven" en "Ik heb niet veel nodig" klinkt het bij Gert in de trailer.

Die laatste uitspraak stoot op onbegrip op sociale media. "Gert Verhulst die vanuit zijn villa in Saint-Tropez zegt tegen de camera: "ik heb niet veel nodig". Goh ja, als ik zo'n huis had, zou ik ook niet veel nodig hebben", klinkt het op Twitter.

"Gert Verhulst die zegt dat "hij toch eigenlijk niet zoveel nodig heeft" terwijl hij in zijn miljoenenvilla in St. Tropez zit, is echt het bewijs dat die mensen alle realiteitszin zijn verloren", aldus nog een misnoegde Twitteraar.