Big Brother 'Big Brother'-bewoners zullen voor verrassing komen te staan: 'Deze genomineerde zal mogen blijven'
COS
'Big Brother'-bewoners zullen voor verrassing komen te staan: 'Deze genomineerde zal mogen blijven'
Foto: GoPlay

Zaterdag staat de 'Big Brother'-bewoners weer een hartverscheurend moment te wachten. Er zal opnieuw iemand het huis moeten verlaten.

Vorige week konden slechts zes van de - toen nog - dertien bewoners worden genomineerd. Het waren Eveline, Nawel en Julio die op het bord kwamen te staan. Eveline kreeg de minste stemmen van de kijkers en moest vertrekken. Deze week moet Nawel weer vrezen voor haar plekje in het huis.

Ook Salar en Dimitri kregen de meeste stemmen van hun medebewoners en moeten zaterdag hun koffers al klaar zetten. Als we de grootste 'Big Brother'-Facebookgroep kunnen geloven, dan zal het ook één van de jongens worden die zal moeten vertrekken.

Uit een steekproef van meer dan 15.000 'Big Brother'-kijkers blijkt Nawel de meeste voorkeursstemmen te hebben gekregen. Het lijkt er dus om te zullen spannen tussen de jongens. Dimi krijgt net iets minder stemmen dan Salar en lijkt het onderspit te delven.

Dat zullen Salar, maar vooral Dimi niet zien aankomen. Hoewel ze het niet expliciet zeggen, gaan zij er toch een beetje van uit dat Nawel zal moeten vertrekken. Spannend! Of één van de jongens daadwerkelijk zal moeten vertrekken, zien we zaterdag 5 februari in 'Big Brother LIVE' om 20.00 uur op Play4.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.