Relatie Benny en Samira in 'Familie' heeft grote impact op het privéleven van Roel Vanderstukken
LHX

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Familie' vroeg Benny (Roel Vanderstukken) Samira (Belinda Voorspoels) ten huwelijk. Ze zei nee, maar toch vormen de twee inmiddels weer een koppel.

"Ik ben heel blij dat Benny weer wat geluk heeft gevonden en dat Belinda Voorspoels mijn tegenspeelster is", zegt Roel Vanderstukken in TV-Familie. Ook met de drie tieners die haar kinderen spelen, is hij erg tevreden.

Doordat het momenteel zo goed gaat tussen Benny in Samira, kunnen we heel wat huiselijke scènes verwachten de komende tijd. Roel is erg blij met Benny's nieuwe start en het warme nieuw samengestelde gezin waarin hij is terechtgekomen.

Toch heeft de verhaallijn een minder fijn gevolg voor zijn eigen privéleven: hij zal zijn eigen kinderen minder zien. De tieners die de kinderen van Samira spelen, kunnen immers enkel op woensdagmiddagen op de set zijn, omdat ze alle andere weekdagen op school moeten zijn.

Daardoor moet Roel Vanderstukken nu bijna elke woensdagnamiddag werken. "Maar mijn zonen kunnen ermee leven", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.