Jacky Lafon heeft duidelijke boodschap over het liefdesleven van Koen Wauters
LHX
Jacky Lafon heeft duidelijke boodschap over het liefdesleven van Koen Wauters
Foto: VTM

In de recentste aflevering van de MNM-podcast '22 minuten stomme vragen' is Jacky Lafon te gast. Ze krijgt een hele resem stomme en minder stomme vragen voorgeschoteld.

Een vraag die presentatoren Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch aan elke gast van hun podcast voorleggen, is 'Wat is je favoriete Clouseau-nummer?' Ook Jacky Lafon ontsnapt er niet aan.

Ze moet even nadenken over hoe het lied ook alweer heet, maar komt er dan toch op. Haar favoriete nummer is 'Passie'. "Fantastisch", noemt ze dat.

"Zou Koen Wauters niets voor jou zijn?", vraagt Robin haar vervolgens, waarop ze in lachen uitbarst. "Een schat van een man", vindt ze hem alvast wel.

Zijn scheiding met Valerie De Booser vond ze echt zonde. "Maar hij heeft twee fantastische kinderen en hij heeft fantastische jaren gehad met haar. En ik vindt hem nog altijd een supertoffe, professionele, lieve gast. Koentje, I love you."

Toch is ze op romantisch vlak niet zo geïnteresseerd in Koen. "Hij gaat iemand heel tof vinden", weet ze. "Hij wacht zijn tijd af, en op een keer is dat koekenbak en gaat hij weer heel gelukkig zijn. En dat wens ik hem ook toe."

Jacky zelf is momenteel dan weer bezig te zien in 'Hotel Romantiek', waar ze datet met een hele reeks mannen. Of er tijdens die opnames iets uit de bus is gekomen, is voorlopig nog niet bekend.

Meer nieuws

Meer nieuws

.