Reactie 'Familie'-kijkers doen onheilspellende ontdekking in gloednieuwe begingeneriek
COS

'Familie' gaat vanavond eindelijk weer van start. De fans krijgen eindelijk een antwoord op al hun vragen na de spannende seizoensfinale.

Om de fans alvast warm te maken voor het nieuwe seizoen deelde VTM de nieuwe begingeneriek van 'Familie' al. De begingeneriek kreeg met 'Kleur' van CAMILLE een nieuw nummer, maar ook gloednieuwe beelden. Daaruit wordt meteen heel wat duidelijk.

Zo zien we Veronique, Lars en Brigitte. Kürt Rogiers zal wel een tijdje niet te zien zijn als Lars door een te drukke agenda. Fans maakten zich eerder zorgen om Janine Bischops omdat ze niet op een castfoto te zien was, maar ook zij blijft dus op post.

Ook Niko zien we in de begingeneriek. Maar iemand anders niet... "Guido is er niet bij", klinkt het ongerust bij fans op sociale media. "Guido is weg?" En: "Opvallend wel dat Guido er niet in te zien is. Zal hij dan binnenkort vertrekken?" Iemand merkt op: "Weer een afscheid van een Van den Bossche."

In de aflevering van dinsdag zal er een tijdsprong plaatsvinden. Die brengt ons zo'n twee maanden na de gebeurtenissen van de seizoensfinale en de aflevering van maandag. Dan zal wellicht het een en ander duidelijk worden. Ook over een eventuele exit van Vincent Banic.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.