Familie 'Familie'-fans kritisch over nieuwe begingeneriek, gezongen door CAMILLE
COS
'Familie'-fans kritisch over nieuwe begingeneriek, gezongen door CAMILLE
Foto: VTM

Fans van 'Familie' mogen zich bij de start van het 32ste seizoen verwachten aan een verandering. De reeks krijgt namelijk een nieuwe begingeneriek mét een gloednieuw nummer.

Het is CAMILLE bij wie de makers van 'Familie' gingen aankloppen. Zij zingt binnenkort 'Kleur' tijdens de begingeneriek van de VTM-reeks. Deze week bracht de zangeres het nummer alvast tijdens de opnames van 'Tien Om Te Zien'.

Het korte clipje lokt veel reacties uit bij 'Familie'-kijkers. Een groot deel van hen blijkt niet tevreden met de nieuwe titelsong. "Trekt op niks", klinkt het bijzonder scherp. "Geef mij het vorige introlied maar, sorry", lezen we nog. "Lijkt te veel op 'Vuurwerk'", merkt iemand op.

"Camille kan veeeeel beter", vindt iemand. "Ze zingt echt het verkeerde genre. Bij 'The Masked Singer' deed ze echt straffe dingen", bedenkt iemand zich. Anderzijds klinken ook positieve reacties: "Klinkt heel goed hoor" en "Een geweldig lied".

Veel mensen lijken het erover eens: "Mooi liedje, maar vind dit niet voor 'Familie'" en "Past niet als intro, maar wel een goed nummer". Iemand voorspelt alvast: "Nu vindt iedereen het niks, maar binnen een maand zingt iedereen 't gewoon mee."

https://www.instagram.com/reel/CgxOLG8j4Ar/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.