VRT heeft vervanger klaar voor ‘De Mosterd van Meus’: Vanaf maandag zien we iets totaal anders
PMN
VRT heeft vervanger klaar voor ‘De Mosterd van Meus’: Vanaf maandag zien we iets totaal anders
Foto: Eén

De voorbije zes weken was er op maandagavond telkens ‘De Mosterd van Meus’. Daar komt nu een einde aan. De VRT heeft al een vervanger klaar.

In ‘De Mosterd van Meus’ trok Jeroen naar verschillende landen. Hij maakte er kennis met de natuur en de eetgewoontes. Het programma viel erg in de smaak bij de fans. Er kwamen heel veel positieve reacties op.

Vanaf maandag zien we een gloednieuw programma op VRT1. Het is wel iets totaal anders dan ‘De Mosterd van Meus’. Het heeft niets met reizen of eten te maken.

'Door De Bomen' moet bij VRT 'De Mosterd van Meus' vervangen

VRT1 gaat voor het eerst ‘Door de bomen’ uitzenden. Dit zes weken lang. Elke week trekt een bekende gast voor drie dagen en nachten de bossen in. Hij of zij leeft ver weg van de wereld in het bos.

Het is Dieter Coppens die de spits mag afbijten. Zodra hij het bos binnenwandelt, voelt hij zich in zijn sas. De natuur is zijn leven. Maar wat doet het met hem om drie dagen en nachten alleen te zijn?

Laat hij zichzelf kennen in de stilte en de leegte van het bos? De gedachte aan zijn oma ontroert hem en herinnert hem eraan waar het in echte leven om draait.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.