Seppe Nobels over de keerzijde van ‘Restaurant Misverstand’: “Het is zo oneerlijk”
PMN
Seppe Nobels over de keerzijde van ‘Restaurant Misverstand’: “Het is zo oneerlijk”
Foto: VRT1

Elke donderdagavond is er bij VRT1 ‘Restaurant Misverstand’. Dieter Coppens en Seppe Nobels openden een restaurant in Oostende. Hun personeel zijn enkel mensen met jongdementie.

Seppe Nobels krijgt heel veel positieve reacties op zijn aanwezigheid in ‘Restaurant Misverstand’. Alle kijkers vinden de manier waarop hij met die mensen omgaat fantastisch. Hij krijgt daar alle lof voor.

Al heeft Seppe ook meermaals kennis mogen maken met de keerzijde van het programma. Verschillende deelnemers zijn intussen al gestorven. “Dat hakt er telkens stevig in”, verklaart hij in Story. “Onlangs ben ik nog naar de begrafenis van Ingrid Verhelst geweest.”

Seppe Nobels heeft het er telkens moeilijk mee als één van kandidaten van 'Restaurant Misverstand' komt te overlijden

Ingrid nam deel in het tweede seizoen. Op 64-jarige leeftijd koos ze voor euthanasie. “Zij was de vijfde persoon in bijna drie jaar die we hebben moeten afgeven”, bedenkt Seppe zich. Hij wordt er even stil van.

“Het is dus niet de eerste keer dat ik door dit programma geconfronteerd wordt met afscheid. Ik neem dat mee naar huis. Ik vind het zo oneerlijk! Ik mis hun pure en onvoorwaardelijke vriendschap.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.