Pauline doet meteen vervelende vaststelling bij Junior Planckaert: "Hij kan dat niet heel goed"

door: COS
Junior Planckaert en Pauline
Afbeelding bron: VRT - Ian Cottyn

In 'Junior op zoek naar de liefde' schoot Cupido raak. Junior Planckaert vond de liefde bij hr-consulente Pauline. Ze zijn nu al vier maanden samen.

Junior Planckaert nam Ati en Pauline in de laatste aflevering van 'Junior op zoek naar de liefde' mee naar zijn familie in Frankrijk. Na de ontmoetingen ging hij langs bij Ati om haar het slechte nieuws te brengen om Pauline vervolgens heel blij te maken.

"Ik kom even met jou praten, als het goed is", kondigde Junior zich aan Paulines deur aan. "Je weet dat er bij jou wel een gevoel is. En ik wil je oprecht wel beter leren kennen. Dus ik wil zien waar het naartoe gaat met jou. Ik heb toch wel een heel goed gevoel bij jou", klonk het.

Dat gevoel was geheel wederzijds, maar Pauline had aan aan het begin van het gesprek niet gedacht dat het zo goed zou eindigen. "Ik had het niet verwacht. Hij kan precies niet zo heel goed boodschappen overbrengen", stelde Pauline achteraf vast.

"Hij vertelde het en ik dacht: hij is spanning aan het opbouwen en zal me slecht nieuws brengen. Tot hij zei dat hij me beter wou leren kennen. Ik stond echt op wenen. Op het moment dat hij het zei, had ik enkel de innerlijke emotie van 'oh my God!'. Maar ik ben supercontent. Ik ben echt blij", aldus Pauline.