Château Planckaert Pauline De Vos doet de temperatuur stijgen in bikini: "Junior Planckaert heeft topmodel aan de haak geslagen"
COS
Pauline De Vos doet de temperatuur stijgen in bikini: "Junior Planckaert heeft topmodel aan de haak geslagen"
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert is al meer dan een jaar gelukkig in de liefde. In 'Junior op zoek naar de liefde' ontmoette hij zijn huidige vriendin Pauline De Vos.

Meteen na de opnames van 'Junior op zoek naar de liefde' kregen Junior Planckaert en Pauline De Vos een relatie. Op 6 februari mochten Junior en Pauline vieren dat ze één jaar samen zijn.

Junior en Pauline kijken al uit naar de zomer. Ze zullen dan in Frankrijk meehelpen tijdens de glampingweekends, maar ze zullen waarschijnlijk ook tijd kunnen maken om samen op vakantie te gaan.

Op Instagram maakt Pauline duidelijk dat ze erg uitkijkt naar het warmere weer. Dat doet ze met een throwbackfoto uit Ibiza. "Betere tijden in betere oorden", schrijft Pauline, die in zwarte bikini poseert. "Knappe mie!", klinkt het.

"Prachtige foto's, Pauline", zegt nog iemand. "Wat een babe", lezen we. "Ola! Junior heeft een topmodel aan de haak geslagen, prachtige foto's", laat nog iemand weten. "Jawadde, knappe foto's. Junior heeft geluk met zo'n knappe madam."

https://www.instagram.com/p/CqqW6BzsZ3i/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.