Pascal Braeckman openhartig over zieke kleindochter: "Waarom moet haar dat overkomen?"
COS
Pascal Braeckman openhartig over zieke kleindochter: "Waarom moet haar dat overkomen?"
Foto: VTM

Pascal Braeckman kennen we als de immersympathieke klankman van onder meer Tom Waes en de Planckaerts. Hij is een echte familieman.

Pascal Braeckman heeft samen met zijn partner An twee kinderen: Nik en Tess. Die zorgden ervoor dan klankman Pascal ook 'bompa' Pascal werd. De klankman heeft namelijk vier kleinkinderen.

In 'Waarheid, Durven of Doen' had Pascal het over een van die kleinkinderen. "Ik heb een kleindochtertje van drie met een tekort aan witte bloedlichaampjes. Dus dat kindje moet één keer om de veertien dagen een dagje chemo doen", vertelt Pascal.

"Da's zo'n plezant kind en dan denk je zo van: verdomme, waarom moet haar dat overkomen?", bedenkt de klankman zich. "Er is een kans... als dat binnen de twee jaar betert, dan betert het voor de rest. Maar anders blijft ze ermee zitten."

"Ja, daar lig ik wel van wakker", geeft Pascal toe. "Je hoopt dat dat goedkomt, en ik denk dat dat goedkomt. Ik ben bijna zeker dat dat goedkomt, maar toch... Het moet goedkomen", besluit Pascal. Wij duimen mee!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CddK_9EIQqF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.