Massale reacties: Iedereen zegt hetzelfde over Dieter Coppens
LHX
Massale reacties: Iedereen zegt hetzelfde over Dieter Coppens
Foto: Eén

Op VRT 1 kan je vanaf deze week naar een bijzonder nieuw programma kijken. In 'Door de bomen' zondert een bekende Vlaming zich drie dagen lang af in een huisje in het bos, om er volledig tot rust te komen.

De eerste persoon die aan de beurt is in 'Door de bomen' is Dieter Coppens. Drie dagen en nachten lang geniet hij in het bos van de stilte, de rust en de rijkdom van de natuur. De afwezigheid van prikkels zet hem aan het denken, en zonder dat er een interviewer aanwezig is, laat hij in zijn ziel kijken.

Het is eerder trage televisie, maar toch wordt het programma onthaald op massaal veel enthousiaste reacties. "Mooi, puur programma, waarvan ik heel erg heb genoten", schrijven de kijkers op sociale media. "De eenvoud en traagheid omarmen..." "Mooi, rustgevend programma."

Het is vooral Dieter zelf die bejubeld wordt. "Dieter is een natuurmens, maar ook een warme, innemende en zachtzinnige persoonlijkheid met het hart op de goede plek. De perfecte gast om deze reeks mee te starten", klinkt het onder andere.

"Altijd genieten met Dieter, prachtkerel." "Ik denk niet dat er iemand beter in dit plaatje past dan Dieter. Hij voelt niet als een BV aan, juist door zijn eigenheid." "Een puur mens, een groot voorbeeld."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.