Junior Planckaert zoekt en víndt de liefde bij Pauline! Viktor Verhulst wil wat kwijt
COS

De afgelopen weken volgden we Junior Planckaert tijdens zijn zoektocht naar de liefde. 'Junior op zoek naar de liefde' kent nu een succesvol einde.

In de laatste aflevering van 'Junior op zoek naar de liefde' nam Junior Planckaert Pauline en Ati mee naar het kasteel in Frankrijk om er (een deel van) de familie te ontmoeten. Daarna volgde het ultieme beslissingsmoment.

Uiteindelijk koos Junior toch Pauline (23), tot wie de 'Château Planckaert'-ster zich al aangetrokken voelde sinds het eerste een-op-eengesprek. We zijn nu zo'n vijf maanden verder en het koppel is nog steeds gelukkig samen.

"Het is niet langer meer 'Junior op zoek naar de liefde', maar 'Junior heeft de liefde gevonden'", schrijft Junior bij een foto met Pauline aan het kasteel in Frankrijk. "Ik wil nooit stoppen met herinneringen maken met jou", klinkt het dan weer bij Pauline.

Het koppel krijgt meteen erg veel felicitaties. "Jaaaa", klinkt het enthousiast bij Kato Callebaut. "Jullie", schrijft een vertederde Stephanie Planckaert met een hartje. Ook Viktor Verhulst laat een reactie achter: "Op weg naar een mooi verhaal, vriend! Proficiat!"

https://www.instagram.com/p/CfFDyD-o1OK/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CfFDyqjjzeq/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.