Junior Planckaert doet verrassende uitspraak over 'Junior op zoek naar de liefde'
COS

Junior Planckaert heeft in 'Junior op zoek naar de liefde' gevonden wat hij zocht. Vier maanden na de opnames mogen Junior en Pauline eindelijk van de daken schreeuwen dat ze verliefd zijn.

Voor het programma van start ging, werd Junior Planckaert al bestookt met vragen over het verloop en de afloop van 'Junior op zoek naar de liefde'. De opnames waren immers al achter de rug. Hij benadrukte toen heel vaak dat het meer een zoektocht naar zichzelf was en dat hij niet per se als doel had een vriendin te vinden.

Junior én zijn zus Stephanie Planckaert spraken dat zo vaak uit, dat we er eigenlijk niet veel vertrouwen in hadden dat Junior daadwerkelijk een vriendin zou overhouden aan het programma. Junior heeft iedereen dus heel goed op een verkeerd spoor gezet.

Voor Junior was de afloop van het programma eigenlijk ook helemaal anders dan hij had gedacht. "Als ik echt eerlijk moet zijn... had ik het niet verwacht", geeft Junior toe in 'Stephanie zoekt mee'. "Ik had zoiets van: als het niet komt, hoeft het niet. Dat is geen drama."

Meer nieuws

Meer nieuws

.