Jeroen Meus komt tot opvallende vaststelling over zichzelf: “Mijn zoon Georges heeft het ook”
PMN
Jeroen Meus komt tot opvallende vaststelling over zichzelf: “Mijn zoon Georges heeft het ook”
Foto: Photonews

Jeroen Meus zagen we afgelopen maandag voor een laatste keer in ‘De Mosterd van Meus’. Het programma kreeg heel wat lovende commentaren. Een tweede seizoen is dus zeker niet uitgesloten.

Jeroen Meus blijven we uiteraard iedere werkdag in ‘Dagelijkse Kost’ zien op VRT1. In de Radio2-podcast ‘De Zandloper’ vertelt de tv-kok dat hij verschillende dingen uit zijn jeugd gewoon niet meer weet. “Terwijl ik sommige dingen nog in detail weet”, citeert TV-Familie hem.

Jeroen verwijst naar zijn zoon Georges (11). “Dat komt ook door hem. Hij heeft een concentratiestoornis. Nu merk ik dat ik dat eigenlijk ook heb.”

Leven met een concentratiestoornis vergt wel wat aanpassing. Dat heeft Jeroen intussen ook al ondervonden. Dingen onthouden is dan niet makkelijk.

“Het zorgt ervoor dat je werkgeheugen eigenlijk heel beperkt is. Ik heb veel herhaling nodig voor ik iets goed onthou. Ik kan bijvoorbeeld een krant lezen van voor naar achter, en dan alles vergeten zijn. Ik heb wat blinde vlekken door mijn leven. Omdat er periodes minder interessant waren voor mij of zo", bedenkt Jeroen zich.

Meer nieuws

Meer nieuws

.