Château Planckaert Familie Planckaert oogst enorm veel kritiek: "Zijn ze niet beschaamd?"
COS

De familie Planckaert gaat met een gloednieuw project aan de slag. Het kasteel in Frankrijk is nog niet klaar, maar de Planckaerts gaan wel al gasten ontvangen op het domein, in glampingtenten.

Eddy Planckaert en zijn familie doen het nieuwe 'glamping'-project alvast helemaal uit de doeken op hun website. Het gaat om een vierdaagse all-informule met onder meer een Brueghelfestijn, cocktails, muzikale live animatie en veel meer.

Je betaalt er wel een prijsje voor: €1500/per persoon bij gebruik van de tent door één persoon, €999/per persoon bij gebruik door twee of drie personen en €850/per persoon bij gebruik door vier personen. Veel te hoge prijzen volgens een heleboel mensen.

"Voor die prijs ga je een hele week all-in", klinkt het op sociale media. "Dat zijn wel woekerprijzen, hoor", merkt iemand op. "Dit gaat volledig in tegen jullie levensfilosofie van zoveel jaren terug", klinkt het scherp. "Schandalig wat ik als alleenstaande zou moeten betalen."

"999 euro per persoon, in een tent zonder sanitaire voorzieningen, voor een weekend is véél te duur", vindt nog iemand. "Is niet voor 'gewone' mensen bedoeld", klinkt het kritisch. En: "Dat is wel heel veel geld, hoor. Zijn ze niet beschaamd om zulke prijzen te vragen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.