Erg spannend moment voor Junior Planckaert en vriendin Pauline De Vos
COS
Erg spannend moment voor Junior Planckaert en vriendin Pauline De Vos
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert en Pauline De Vos leerden elkaar kennen tijdens 'Junior op zoek naar de liefde'. Zes maanden later zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Junior Planckaert en zijn familie hebben het druk in Frankrijk. Enerzijds zijn er de verbouwingen aan het kasteel die verdergaan en anderzijds is er het gloednieuwe glamping-project van de Planckaerts.

Twee van de drie glamping-weekends zijn al gepasseerd. Tijdens beide weekends kon de familie Planckaert rekenen op de hulp van Pauline De Vos. De sympathieke Pauline lijkt zich erg thuis te voelen bij de familie.

Naast werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Of is het spanning... Pauline waagde zich namelijk aan een hobby van Junior die hem vorig jaar op de operatietafel deed belanden: motorcross.

"M'n eerste rijles gekregen. Of de rijsinstructeur er gerust in was, betwijfel ik nog. Maar Junior, je bent wel de beste lesgever", laat Pauline weten via Instagram Stories.

"Als daar maar geen brokken van komen", klinkt het dan weer bij Junior op Instagram. "Thanks voor je geduld en het 20 keer herhalen", reageert Pauline nog. Hoe ze het ervan afbracht, zien we binnenkort in 'Château Planckaert'.

https://www.instagram.com/p/ChSeKVIIjPv/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.