Er is groot nieuws over nieuw seizoen van 'Chantal'
LHX
Er is groot nieuws over nieuw seizoen van 'Chantal'
Foto: VRT1

Het tweede seizoen van 'Chantal' was een enorm succes. Maar liefs 1.522.471 Vlamingen bekeken de VRT-uitzendingen, en op Streamz had de serie 1.389.591 starts.

Na het gigantische succes van het tweede seizoen is het geen wonder dat er ook een derde seizoen komt van 'Chantal'. Daarvoor slaan VRT 1 en Streamz de handen in elkaar. 

Afgelopen week zijn de opnames in West-Vlaanderen begonnen. Net als in de vorige seizoenen spelen onder andere Maaike Cafmeyer, Dries Heyneman, Mathias Sercu, Steven Mahieu, Zouzou Ben Chikha, Wim Opbrouck en Bert Huysentruyt mee.

Zij krijgen dit keer versterking van enkele bijzondere nieuwe castleden: Lize Feryn, Robin Keyaert, Kurt Van Eeghem, Gunter Lamoot, Ilse De Koe, Serge-Henri Valcke en Wim Stevens.

Wat we voor de rest zoal kunnen verwachten? Chantal vormt nu een koppel met Arne, wat niet altijd simpel is. Ze leeft namelijk voor haar werk en daar heeft de huiselijke Arne het moeilijk mee. 

Ook wordt het politieteam versterkt door juf Els. Zij gaat er aan de slag als administratieve kracht en zorgt ervoor dat de sfeer op het bureau helemaal omslaat...

Meer nieuws

Meer nieuws

.