Er is belangrijk nieuws voor de fans van 'Château Planckaert'
COS
Er is belangrijk nieuws voor de fans van 'Château Planckaert'
Foto: VRT

De familie Planckaert kunnen we sinds het voorjaar van 2020 weer volgen op televisie. Na 'De Planckaerts' op VTM is er 'Château Planckaert' op Eén.

In het derde seizoen van 'Château Planckaert' zagen we hoe de familie een halfjaar naar Frankrijk verhuisde om er verder aan het kasteel te werken. In maart kwam er na zes afleveringen al een (voorlopig) einde aan het derde seizoen. 

Net als bij het tweede seizoen zullen we het vervolg pas later in het najaar te zien krijgen. In de afleveringen zal onder meer het verlies van mémé Clara aan bod komen. Het intieme afscheid was liefdevol, maar haar overlijden valt zwaar en het gemis is groot. 

De sluiting van de Ardense chambres d’hôtes betekent ook het einde van een belangrijk hoofdstuk, maar is meteen de spannende start van de horeca-activiteiten in Frankrijk: de eerste Planckaert-glamping wordt geboren. Ondertussen zijn de werken aan het kasteel ook goed opgeschoten.

Junior Planckaert heeft de liefde gevonden bij Pauline De Vos. Zij wordt helemaal ondergedompeld in het familiegebeuren. Eddy Planckaert krijgt dan weer alarmerend nieuws bij een medische check-up. Zijn gezondheid wordt nu een topprioriteit.

'Château Planckaert', later dit najaar bij Eén en op VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.