Eén heeft geweldig nieuws voor fans van ‘Château Planckaert’

door: COS
Chateau Planckaert
Afbeelding bron: Eén

De feestdagen zullen er voor iedereen anders uitzien dit jaar. Eén sleurt haar kijkers doorheen die dagen met heel wat speciale uitzendingen.

Eén voorziet een grandioos kerstoffensief tijdens de feestdagen. Op kerstdag staat de extra lange special van ‘F.C. De Kampioenen’ op de planning. Alle personages dragen op hun manier hun steentje bij aan het warme kerstverhaal ter ere van Johny Voners.

Ook ‘Merci Voor de Muziek’ krijgt een kerstspecial op zaterdag 26 december. Daarnaast zorgen Jeroen Meus en Ben Crabbé voor een feestelijke sfeer met speciale afleveringen.

Zo zendt ‘Blokken’ vijf afleveringen ten voordele van Kom op tegen Kanker uit. Daarin nemen 10 BV’s het tegen elkaar op. Zo zal Stephanie Planckaert het opnemen tegen haar vader Eddy Plankcaert.

Zij keren op nieuwjaarsdag nog een keer terug naar het scherm met een special van ‘Château Planckaert’. Mémé Clara heeft intussen haar intrek genomen ‘op de berg’ en Junior beleeft een romantische nacht met Shana. Maar dan wordt er een bommetje gedropt …                                                                       

Meer informatie over de volledige programmatie vind je op een.be