Dieter Coppens bezorgt zes nieuwe reisgenoten onvergetelijke reis in nieuw seizoen 'Down The Road'
COS

Dieter Coppens en medebegeleidster Saar trekken in 'Down The Road' weer de wijde wereld in met zes jongeren met het syndroom van Down:  Ellen, Simon, Anne-Sophie, Bob, Isa en Ruben. 

Dieter Coppens, Saar en hun zes reisgenoten trekken in het vijfde seizoen van 'Down The Road' naar het prachtige Thailand. De ene heeft al heel wat reiservaring, voor de andere is het de eerste keer dat ze zo lang van huis weg zijn.   

Onder de zinderende Thaise zon komt de groep voor een heleboel uitdagingen te staan. Ze knuffelen met olifanten, springen in wilde rivieren, klimmen op watervallen en bewonderen het levendige Bangkok vanop grote hoogte. 

Slapen doen ze in treinen, hangmatten, luxehotels maar ook op de vloer in een afgelegen bergdorp... En dan is er nog de spannende Thaise eetcultuur die keer op keer verrast.

"Zes fantastische jongeren met een open blik op de wereld in een prachtig land. Ik prijs me een zeer gelukkig mens dat ik daarvan deel mag uitmaken", aldus Dieter Coppens over de onvergetelijke reis.

'Down The Road', vanaf maandag 29 augustus, om 20.35 uur bij Eén.

https://www.instagram.com/tv/ChUEh1Nj_7k/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.