Nicola Peltz laat van zich horen na geruchten over verzuurde relatie met schoonmoeder Victoria Beckham
COS
Nicola Peltz laat van zich horen na geruchten over verzuurde relatie met schoonmoeder Victoria Beckham
Foto: Photonews

Brooklyn Beckham stapte op 9 april in het huwelijksbootje. De oudste zoon van Victoria Beckham en David Beckham trouwde met actrice en miljardairsdochter Nicola Peltz.

Toen Brooklyn Beckham en Nicola Peltz een relatie kregen, was de klik met de familie Beckham meteen bijzonder goed. Daar is het afgelopen jaar verandering in gekomen, als we de geruchten zouden moeten geloven. 

Aan Variety vertelt Nicola hoe de geruchten begonnen: toen ze geen bruidsjurk droeg die ontworpen was door Victoria Beckham. "Ik was het van plan en ik wilde het echt, maar een paar maanden later, realiseerde ze zich dat haar atelier het niet kon", legt Nicola uit.

Nicola moest op zoek naar een andere ontwerper. "Het was niet zo dat zij zei dat ik er geen mocht dragen of dat ik het niet wilde. Daarmee is het begonnen en zo ging het een eigen verhaal leiden." 

"Ik heb geleerd dat ze altijd zullen proberen om dat soort dingen te schrijven", pikt Brooklyn in. "Ze zullen altijd proberen mensen naar beneden te halen. Maar iedereen kan met elkaar overweg, wat goed is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.