Nadat haar zieke moeder ontvangen werd door de 'Meilandjes': "Warme, respectvolle mensen met hart op juiste plaats"
PMN
Nadat haar zieke moeder ontvangen werd door de 'Meilandjes': "Warme, respectvolle mensen met hart op juiste plaats"
Foto: Jessica Galle

De familie Meiland heeft het hart op de juiste plaats. Dat bewezen ze onlangs weer door een zieke fan te ontvangen.

De fan was de moeder van Jessica Galle. Haar mama is overleden op 2 januari. Aan Showbizz24 laat ze weten dat haar moeder enorm genoten heeft van die dag.

Haar mama was al vanaf de eerste dag van de ‘Meilandjes’. "Vooraf had ik al contact met Erica over de sjaals van Martien en toen ik hoorde dat mijn moeder niet lang meer te leven had heb ik Erica een mail gestuurd met dit nieuws en met de vraag of het misschien mogelijk was om hun te ontmoeten. Mijn moeder wilde dit graag. Op het moment dat we mailcontact hadden zat de familie in het buitenland en zouden pas 6 december terugkomen", legt Jessica uit.

"Ondanks dat heeft de familie de moeite genomen om mijn mails te beantwoorden en definitief af te spreken. Op de verjaardag van mijn moeder. Op 20 november 2021, kwam om 23:00 uur het definitieve bericht dat we 10 december 2021 bij de familie terecht konden. Rond 13:00 uur tot ongeveer 14:30 als mijn moeder het vol kon houden. Daarna heb ik de wensambulance geregeld en ook dat was binnen een dag in orde."

"Bij aankomst kwamen Erica en Martien al naar buiten en vertelden dat ze het een hele eer vonden om mijn moeder te mogen ontvangen en mijn moeder gaf aan dat ze het een hele eer vond om bij de familie te mogen komen."

"Daarna moesten we naar boven en ik kan je vertellen dat was wel even aanpakken, want mijn moeder woog nog maar een kilo of 40, maar de brancard was wel heel zwaar, dus Martien, Erica, de verpleegkundigen en ik hebben mijn moeder op de brancard de trap opgedragen. We hebben in die 1,5 uur veel gepraat."

"Niet alleen over Martien en Erica, maar ook over mijn moeder, mij en mijn meiden. Ook heeft mijn moeder besproken wat haar wensen waren voor de uitvaart en hier kwam naar voren dat Martien en Erica hier ook hetzelfde in staan. Ook hebben ze wat liefs in de boeken gezet voor mijn moeder en ons. Boeken die ze helaas niet meer heeft uit kunnen lezen, maar ik neem dat over van haar."

"Mijn moeder had een hele fijne en warme indruk gehad van de familie en ging met een grote glimlach naar huis. Tot aan haar dood heeft ze hier enorm van genoten."

"En wij ook. We hebben de familie leren kennen als hele warme , innoverende, respectvolle, keihard werkende mensen die het hart op de goede plek hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.