“Michael Jackson wist maar al goed wat de gevolgen zouden zijn, hij wou dood”
PMN
“Michael Jackson wist maar al goed wat de gevolgen zouden zijn, hij wou dood”

Op 25 juni 2009 kwam er het schokkende nieuws dat Michael Jackson gestorven was. De ‘king of pop’ overleed aan een dodelijke cocktail van medicatie.

Michael Jackson stierf op z’n vijftigste. Op dat moment moest hij een concertreeks geven in Londen. Iets waar hij totaal niet klaar voor was, zo blijkt uit een recent onderzoek. Bovendien had hij ook voor honderden miljoen euro’s schulden.

In Primo staat te lezen dat de zanger een maand voor zijn dood zo verslaafd was, dat hij amper nog in samenhangende zingen kon praten. Een medewerker van dr. Arnold Klein uit Beverly Hills, de dermatoloog van Jackson, spreekt klare taal.

“Michael Jackson wou dood. Niemand had door dat hij op zoveel verschillende plekken medicatie haalde. Het was onvermijdelijk dat dit vroeg of laat slecht zou aflopen.”

Autopsie toonde aan dat Michael niet alleen het krachtig verdovingsmiddel propofol, maar ook lorazepam, midazolam, diazepam, lidocaïne en efederine in zijn lichaam had.

“Door al die medicatie te slikken droeg hij bij aan zijn eigen dood. Hij wist maar al te goed wat de risico’s waren”, besluit medisch onderzoeker dr. Cyril H. Wecht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.