Maroon 5-leadzanger Adam Levine beschuldigd van overspel: Minnares doet straffe onthulling
COS
Maroon 5-leadzanger Adam Levine beschuldigd van overspel: Minnares doet straffe onthulling
Foto: Photonews

Maroon 5-zanger Adam Levine en zijn echtgenote Behati Prinsloo deelden onlangs leuk nieuws. Het koppel verwacht een derde kindje samen.

Het heugelijke nieuws van Adam Levine en Victoria's Secret-model Behati Prinsloo wordt nu overschaduwd door een getuigenis van Instagram-model Sumner Stroh. Die vertelt in een filmpje op TikTok dat ze recent een affaire had met de zanger.

"Ik was jong en naïef. Eigenlijk vind ik dat ik ben uitgebuit. Ik was makkelijk te manipuleren", vertelt ze in het filmpje. Vervolgens deelt Sumner screenshots van gesprekken met de zanger. Daarin geeft hij haar complimenten over haar uiterlijk.

"We hebben ongeveer een jaar iets met elkaar gehad", vertelt Sumner. "Na maanden niet met elkaar te hebben gesproken, is dit wat hij stuurde: 'Oké, serieuze vraag. Ik krijg binnenkort opnieuw een baby en als het een jongen is zou ik hem graag Sumner willen noemen. Vind je dat oké? Doodserieus.'"

Het model wilde eigenlijk niet met het verhaal naar buiten komen. Ze had echter screenshots naar vrienden gestuurd die ze dacht te kunnen vertrouwen. Een van hen heeft de screenshots vervolgens proberen verkopen aan een tabloid. 

https://twitter.com/PopCrave/status/1571973856776028163

Meer nieuws

Meer nieuws

.