Jessica Alba doet vreemde onthulling: “Ik mocht geen oogcontact met hen maken”

door: COS
Jessica Alba
Afbeelding bron: Instagram @jessicaalba

Voor Jessica Alba bekend werd door films als ‘Honey’ en ‘Fantastic Four’ speelde ze een gastrol in het populaire ‘Beverly Hills 90210’. Haar ervaring op de set was er een om nooit te vergeten.

Haar passage in ‘Beverly Hills 90210’ zal Jessica niet snel vergeten en niet om de beste reden. “Ik mocht geen oogcontact maken met de castleden, wat erg vreemd is wanneer je een scène met hen moet opnemen”, gaf ze toe in ‘Hot Ones’.

Verschillende castleden reageerden ondertussen op de uitspraak van Jessica. “Ik heb zelf nooit met Jessica gewerkt, maar ik kan me niet inbeelden dat ze dat van iemand met een belangrijke functie heeft gehoord, want dat was allesbehalve de gang van zaken op de set”, vertelde Brian Austin Green bij SXM.

Ook Ian Ziering, die Steve Sanders speelde, reageert geschokt. “Ik twijfel niet aan haar en ben er zeker van dat ze het zo ervaren heeft. Iemand zal het haar waarschijnlijk gezegd hebben”, zei Ian aan ET. “Ik kan me alleen niet voorstellen dat iemand van de cast die eis stelde.”