Verontrustend nieuws over Marco Borsato: "Geen goed teken"
LHX
Verontrustend nieuws over Marco Borsato: "Geen goed teken"
Foto: Eén

Al sinds hij beschuldigd werd van aanranding en grensoverschrijdend gedrag houdt Marco Borsato zich buiten de schijnwerpers. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met hem?

Volgens Mary, de moeder van Marco Borsato, houdt haar zoon zich ondanks alles sterk. Aan het Nederlandse Story vertelt ze dat hij een erg positieve instelling heeft en liever niet te veel aan alle narigheid denkt.

Bij Marco's collega's klinkt er nochtans een ander geluid. Zo vertelt een muzikant aan Het Laatste Nieuws dat hij altijd geprobeerd heeft om contact te houden met de zanger.

"Aanvankelijk kreeg ik vaak een berichtje terug. Het laatste jaar is dat helemaal omgeslagen en hoor ik hem eigenlijk niet meer. Dat is geen goed teken", getuigt hij. "In onze middens groeit de indruk dat hij het idee om ooit weer te gaan zingen stilaan aan het loslaten is."

Eerder deze week nog kwam het nieuws naar buiten dat Marco, volgens intimi, naar het buitenland zou willen verhuizen. Dat zou Bonaire of Curaçao kunnen zijn, maar evengoed ook Italië. Daar zou hij namelijk makkelijker rust kunnen vinden, ver van alle Nederlandse toeristen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.