Marco Borsato lijkt er genoeg van te hebben en denkt aan vertrekken
PMN
Marco Borsato lijkt er genoeg van te hebben en denkt aan vertrekken
Foto: Play4

Het zijn al woelige tijden geweest voor Marco Borsato. De zanger zou er intussen meer dan genoeg van hebben. Er zijn berichten dat hij zou willen vertrekken.

Het weekblad ‘Story’ komt met het nieuws dat Marco Borsato zou willen vertrekken uit Nederland. De zanger zou definitief naar het buitenland willen verhuizen. Curaçao en Bonaire zou Marco wel aanspreken.

Al is het nog niet zeker dat Marco naar die landen zal verhuizen. Het zou ook best kunnen dat hij naar Italië trekt. Hij zou daar meer in de anonimiteit kunnen leven.

Marco Borsato zou definitief Nederland willen verlaten

Vorige week ontstond er ook al ophef omtrent Marco. ‘Story’ plaatste een foto van Marco op de cover die plots zwaarder geworden is.

"Ik snap wel dat er ophef ontstond, het is confronterend, want je ziet wel dat hij er iets anders uitziet dan drie jaar geleden”, zei Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker eerder al in Shownieuws. “Marco heeft zich in die tijd als een soort kluizenaar in een penthouse teruggetrokken, je ziet hem bijna nooit. Soms op zijn bootje of motor. Hij is minimaal een kilo of 15 aangekomen, gok ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.