Frans Bauer knalt tegen peperdure Porsche: “Dat wordt dokken”
ASX
Frans Bauer knalt tegen peperdure Porsche: “Dat wordt dokken”
Foto: Instagram

Dat Frans Bauer niet om een stunt verlegen zit, weten we al langer dan vandaag. De Nederlandse schlagerzanger postte gisteravond op Instagram een video waarin hij zogezegd tegen een auto rijdt.

In het filmpje zien we Frans rijden in een cabrio in een garage. Iets later horen we een dof geluid. “Oh neen jongens, die Porsche”, klinkt het gespeeld. Frans probeert zijn volgers in het ootje te nemen dat hij een peperdure auto geramd heeft.

“Dat wordt dokken, Frans”, klinkt het gevat in één van de reacties. “Ik hoop dat de schade meevalt” en “Hopelijk ben je goed verzekerd”, klinkt het bezorgd bij enkele fans van de zanger. “Is een geintje, hoor”, stelt een andere volger van Frans hen gerust.

De stoten van Frans Bauer en zijn familie kan je sinds 4 april bekijken op NPO1. Twintig jaar na de eerste reeks kunnen fans opnieuw de avonturen volgen van de vrolijke schlagerzanger, zijn Mariska en hun drie zonen. De eerste aflevering van 'De Bauers, 20 jaar later' werd meteen een schot in de roos en lokte meer dan miljoen Nederlanders naar de buis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.