André Hazes met handen in het haar om zijn huisgenoot: “Echt vreselijk”
PMN
André Hazes met handen in het haar om zijn huisgenoot: “Echt vreselijk”
Foto: Photonews

André Hazes zit met de handen in het haar. De zanger ondervindt grote problemen met zijn huisgenoot. Niets blijkt nog veilig te zijn.

André Hazes heeft met Robbie een hond. Hij zag hem voor het eerst in een asiel in Bonaire. André liet de hond overkomen naar Nederland. "Ik zag hem daar in het asiel en dacht dat ik hem alleen een dagje mee zou nemen om te leren kennen”, citeert Shownieuws de zanger bij Radio 538.

"De allerliefste hond die je kunt bedenken. Lief, bij je blijven en luisteren”, legt André uit. De verhuis naar Nederland veranderde plots alles. “Het was alsof ik zijn broer gekregen had.”

De hond van André Hazes maakt alles in huis kapot

De hond zorgde in een mum van tijd voor een ravage in de woning van André. "Ik overdrijf niet: alles dat kapot kon, heeft hij kapotgemaakt.” Het gaat zelfs zover dat Robbie de afstandsbediening van de tv heeft opgegeten. "En dan moet je een nieuwe bestellen en dat duurt vier dagen. Dat is echt kut."

Het probleem is ook wel dat André niet boos kan worden op zijn huisgenoot. “Als ik hem ter plekke op iets betrap, zeg ik er iets van, maar achteraf... Hij lacht als ik binnenkom. Dan kan ik niets meer." André krijgt nu tips van Martin Gaus om Robbie terug in het gareel te krijgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.