Xandee heeft opnieuw slecht nieuws te horen gekregen van dokter
PMN
Xandee heeft opnieuw slecht nieuws te horen gekregen van dokter
Foto: Gert Late Night

Het gaat opnieuw niet goed met Xandee. De zangeres kan de pijn nauwelijks nog verdragen. Ze heeft slecht nieuws gekregen van de dokter.

Het gaat opnieuw niet goed met zangeres Xandee. Na jarenlange gezondheidsproblemen heeft de zangeres slecht nieuws gekregen van de dokter.

Na vier hartoperaties en twee operaties aan haar baarmoeder moet Xandee nu opnieuw onder het mes.

Dit keer voor een nieuwe heup en rechterknie. De pijn wordt voor de zangeres steeds moeilijker te verdragen en ze hoopt dan ook dat de operatie snel zal plaatsvinden.

Xandee, wiens echte naam Sandy Boets is, heeft al jarenlang te maken met verschillende gezondheidsproblemen.

Naast haar hartproblemen heeft ze ook te maken gehad met problemen aan haar baarmoeder. Nu moet de zangeres opnieuw geopereerd worden, ditmaal voor een nieuwe heup en rechterknie.
(Lees verder onder de foto)

Voor Xandee is de maat nu echt vol. "Na alles wat ik heb meegemaakt, heb ik een hoge pijngrens, maar dit voelt verschrikkelijk. Het is echt genoeg geweest", vertelde ze aan Het Laatste Nieuws.

De zangeres heeft al meerdere operaties achter de rug en haar gezondheidsproblemen hebben een grote impact op haar leven gehad.

Xandee weigert ook om pijnstillers te nemen. “Ik had echt afkickverschijnselen zoals je ervaart bij het stoppen met drugs.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.