Wow: Pommelien Thijs krijgt nóg geweldig nieuws
LHX
Wow: Pommelien Thijs krijgt nóg geweldig nieuws
Foto: Photo News

Het afgelopen jaar was Pommelien Thijs onder meer te zien in de reeks 'Knokke Off'. Daar zette ze een indrukwekkende acteerprestatie neer.

2023 is voor Pommelien Thijs een jaar vol hoogtepunten geweest. Ze duikt dan ook op in allerlei eindejaarslijstjes. Zo was ze de de grote winnaar van Humo's Pop Poll, waar ze in maar liefst zes categorieën in de top 10 terechtkwam.

Ook is 'Knokke Off' momenteel internationaal potten aan het breken. De reeks verscheen niet zo lang geleden op Netflix en schopte het meteen tot één van de best bekeken series.

En daar stopt het niet. Sinds donderdag zijn de genomineerden van De Ensors, de prijzen voor de Vlaamse audiovisuele sector, bekend. 'Knokke Off' heeft zes nominaties in de wacht gesleept.

(Lees verder onder de post.)

Dat zijn die van beste serie, beste regie, beste scenario, beste DOP, beste make-up en... beste acteerprestatie in een hoofdrol, voor Pommelien. Het goede nieuws blijft dus maar binnenstromen voor haar.

Op zaterdag 3 februari vindt het Gala van De Ensors plaats. Dan zullen we te weten komen welke van deze nominaties de reeks ook echt kan verzilveren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.