Volgers van Natalia is wat opgevallen bij foto met Bobbi-Loua: "Zo belangrijk voor hen"
COS
Volgers van Natalia is wat opgevallen bij foto met Bobbi-Loua: "Zo belangrijk voor hen"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia is er na de coronapandemie en haar gezinsuitbreiding stilaan weer aan het invliegen. Deze zomer kunnen we de zangeres weer vaak aan het werk zien.

Afgelopen weekend stond Natalia voor het eerst in een hele tijd weer op het podium. Haar zomer heeft ze echter niet volgestopt met concerten, ze wil immers nog genoeg tijd kunnen vrijmaken voor haar twee oogappels: Bobbi-Loua en Apollo.

Daar zorgde Natalia dinsdag al voor. "Moeder-dochtermomenten... Onbeschrijfelijk. Mega-love, hè. Dat is het", schrijft Natalia bij een foto in het zwembad met Bobbi-Loua. Voor de gelegenheid liet ze haar zwemkledij matchen met die van haar dochter.

"Zo'n momenten moet je koesteren, voor eeuwig", klinkt het onder de foto. "Fantastisch, je mag fier zijn", laat een andere volger weten. "Echt een schatje is 't. En Apollo ook om op te eten", reageert een fan. "Zoveel liefde, fantastisch om te zien."

"Weet je wat deze foto uitstraalt? Vertrouwen", merkt iemand op. "Superleuk dat mama tijd kan maken om met haar kindjes te spelen, o zo belangrijk voor hen", weet een volger. "Knap hoeveel jij met je kids bezig bent, leuk om te zien."

https://www.instagram.com/p/CfXRY90tJJI/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.