Verschillende K3-fans niet blij met wat ze horen over Hanne, Marthe en Julia
COS

De meisjes van K3 genieten van een welverdiende vakantie. Binnenkort starten ze met het Nederlandse deel van de 'Kom Erbij'-shows.

Fans van K3 kregen deze week geweldig nieuws te horen. De meisjes worden al maanden gevolgd door camera's van VTM. Na 'K3, een nieuw begin' - over de eerste weken van Julia Boschman - is er bij de zender namelijk een gloednieuwe docureeks in de maak: 'K3, één jaar later'.

In 'K3, één jaar later' zullen we onder meer de Kom Erbij-tour, de videoclipopnames van Mango Mango, de razend drukke zomertour en de opnames van 'The Voice Kids' zien. Daarnaast volgt de docu ook de zwangerschap van Hanne Verbruggen van heel dichtbij.

Op sociale media wordt dolenthousiast gereageerd door fans. Althans toch door de Belgische. De Nederlandse fans zijn teleurgesteld. "Zo jammer dat we dat in Nederland niet kunnen zien", klinkt het. "Weer niet voor Nederland... zo raar. Alsof K3 alleen maar voor België bestaat."

"Zo leuk! Krijgen wij Nederlanders onze Julia ook te zien? Of moeten we weer van alles omzeilen?", vraagt nog een fan zich af. Voorlopig is het niet duidelijk of het in Nederland zal uitgezonden worden. Via VTM GO zouden ook Nederlanders een poging kunnen wagen het programma mee te volgen.

https://www.instagram.com/p/ChpO_WCtjJf/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.