Steve Tielens praat over overleden Monique: “Mocht ik dat niet gedaan hebben, zou ze zich slecht hebben gevoeld”
PMN

Schlagerzanger Steve Tielens en zijn rechterhand Monique werden bekende Vlamingen door het tv-programma ‘The Show Must Go On’. Vorig jaar verloor Steve Tielens zijn beste maatje aan kanker.

Meedoen aan ‘The Show Must Go On’ veroorzaakte een ware storm van emoties voor Steve Tielens. “Na het programma kwam ik in een enorme storm terecht”, vertelt Steve Tielens aan Showbizz24. “Programmamaker Peter Boeckx had me vooraf wel gewaarschuwd. ‘Je kan ook zware kritiek krijgen’, had hij gezegd.”

“De manier waarop ik met Monique omging was vanuit een liefdevolle vriendschapsband met haar. Zij zorgde graag goed voor mij en ze was altijd blij wanneer ze iets kon doen of regelen. Mocht ik haar geen aandacht geven dan denk ik dat ze zich echt slecht zou voelen. Ze zag mij ook als haar zoon.” 

“Qua naambekendheid heeft dat programma mij een enorme boost gegeven. Mijn agenda zat propvol en overal waar ik met Monique kwam, was iedereen ook fan van Monique, mensen scandeerden zelfs haar naam. Ik was al bekend door ‘Het is weer Couckenbak’, maar door dat programma kende heel Vlaanderen mij.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.