Stan Van Samang krijgt prachtig compliment van Kris Wauters maar is het daar niet helemaal mee eens
PMN
Stan Van Samang krijgt prachtig compliment van Kris Wauters maar is het daar niet helemaal mee eens
Foto: VTM

Morgen is er een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Dit keer staan de nummers van Johannes Genard centraal. Stan gaat iets heel speciaals doen.

Stan Van Samang bouwde tijdens deze editie van Liefde Voor Muziek een goede band uit met Johannes Genard. De twee koesteren sindsdien een goede vriendschap. “Hij is zo’n fijne gast”, zegt Stan in Dag Allemaal. “Johannes is ook een ongelofelijk talent.”

De rol van Stan was niet te onderschatten in ‘Liefde Voor Muziek’. Hij bouwde niet alleen maar met Johannes een goede band uit. “Ik had in feite een klik met iedereen. Het klinkt cliché, maar wij spreken allemaal dezelfde taal: muziek.”

Kris Wauters: "Stan was de lijm die de groep bij elkaar hield in Liefde Voor Muziek"

Muziek verbindt in ‘Liefde Voor Muziek’. Dat is ook net het mooie van het VTM-programma. Het moet natuurlijk ook nog wel klikken in de groep van artiesten.

Stan kreeg een prachtig compliment van Kris Wauters. “Hij zei dat ik de lijm binnen de groep was. Dat ik de mensen op een fijne manier dichter bij elkaar bracht”, vertelt Stan. Die maakt zich daar wel een opvallende bedenking bij. “Een mooi compliment, al vind het ik het misschien wat veel pluimen op mijn hoed.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.