Video Showbizzwatcher merkt opvallende gelijkenis op tussen Klaasje Meijer en ander ex-K3’tje

In februari 2021 liet Klaasje Meijer weten dat ze zou stoppen als K3’tje. Negen maanden later gaf ze de fakkel door aan Julia Boschman.

Sindsdien heeft Klaasje Meijer nog niet vaak stilgezeten. Dat zag ook onze showbizzwatcher. "Ze zat in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, er waren de opnames voor ‘The Masked Singer’ in Vlaanderen en ze won ‘The Big Balance’ in Nederland. Aan een zangcarrière als soloartieste lijkt ze voorlopig niet te denken."

Bovendien volgde Klaasje een acteercursus in Amsterdam, en dat leverde mooie dingen op. Ze speelde al mee in twee K3-films en vanaf 10 juli zal te zien zijn in de film 'Boeien!' Het is Klaasjes eerste rol, maar wellicht niet de laatste.

Klaasje Meijer lijkt haar weg na K3 dus al helemaal te vinden, stelt onze showbizzwatcher vast. "En best snel ook. Maar als we terugkijken naar wat de andere voormalige K3’tjes deden na hun K3-carrière dan hoeft dat niet per se te verbazen.

"Katleen Aerts ging solo, nam deel aan The Masked Singer en we zagen haar ook op televisie met 'Villa Zuid-Afrika'. Kristel Verbeke ging aan de slag voor televisie en Josje Huisman werd gecast als Belle in de musical 'Belle en het Beest'. En ook Karen Damen hield er een mooie tv-carrière aan over."

Met het acteren gaat Klaasje dus een beetje Karen achterna. Toch lijkt het erop dat ook zij na de periode bij K3 een heel eigen pad zal uitstippelen.

Bekijk de volledige analyse van onze showbizzwatcher in onderstaande video. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.